DIGITAL PERFORMANCE

Bättre resultat online

 

Med stöd av webbanalys, hög kompetens inom köpbeteenden och stor affärsförståelse, får DPERs kunder löpande optimering av sin digitala marknadsföring och webbplats för att skapa bättre affärer. 

DPER är den digitala marknadsföringens version av en tuningfirma, personlig tränare eller coach. En Digital Performance-byrå, en resultatbyrå för digital marknadsföring.

 
jeff-cooper-786-unsplash.jpg

HUR VI ARBETAR

 

Tillsammans tydliggör vi era förväntningar och målsättningar med er digitala marknadsföring och er webbplats. 

Vi analyserar ert nuläge och utifrån detta tar vi fram en handlingsplan och åtgärdslista för att ni ska kunna uppnå era uppsatta mål. Sedan väljer ni själva om det är vi, ni eller en annan leverantör som utför de prioriterade åtgärderna.

 

 
modell3.png
 

DIGITAL PERFORMANCE MARKETING

DPERs mål är tydligt, löpande optimering av marknadsföring och webb för bättre affärer. Med stöd av webbanalys, djup kunskap kring köpbeteenden och stor affärsförståelse, erbjuder vi rådgivning och leverans för ökad lönsamhet och kvalitetssäkring. Dessutom hjälper vi våra kunder med upphandling och kravställning av digitala specialister och leverantörer. Oavsett om det gäller köpta, ägda eller förtjänade kanaler.

Vi vill förenkla arbetet för våra kunder i en bransch där det råder stor förvirring och vimlar av buzzwords - keyword analysis, SEO, content marketing, web analysis, conversion optimization, social media marketing, marketing automation, SEA, banner advertising, programmatic, affiliate marketing, link building etc.

Med hjälp av vårt systerbolag Spotlight hjälper vi dessutom våra kunder med att skapa kommunikation som ger rätt resultat. 

kontakt1.jpg

KONTAKT

Kontakta oss

Ring oss, kom förbi, skicka ett sms eller ett mail.
Vi ser fram emot att höra från dig!

Adress:   David Bagares gata 3, Stockholm
Telefon:  08-586 104 00
E-post:   info@dper.se

Bli kontaktad

OM OSS

DPER grundades av Daniel Ekbladh och Tommy Perlhamre, båda med lång erfarenhet inom digital marknadsföring. Affärsidén är att skapa en digital marknadsföringsbyrå som hjälper kunderna att förstå och prioritera rätt åtgärder, de som förbättrar resultatet och lönsamheten.